Llotaria amerikane, kush ka humbur kodin mund ta rekuperojë. Si te kontrolloni rezultatin pa pasur numrin e konfirmimit

508
0

Llotaria amerikane, qe nga viti 2013 ai që ka humbur numrin e konfirmimit (confirmation number) mund ta rimarrë atë.

Departamenti i Shetit amerikan ka krijuar njё mundёsi që t’ju lejojë për të rimarrë numrin tuaj tё konfirmimit, por ёshtё shumё e rёndёsishme qё ju tё mos ia jepni cdokujt kёtё numёr.

Tek fotoja ose Video poshtë keni mënyrën se si mund të rekuperoni kodin e konfirmimit.

Pasi të jeni në faqen e kontrollit të statusit të regjistrimit (ENTRANT STATUS CHECK), www.dvlottery.state.gov klikoni aty ko thotë Forgot Confirmation Number sic tregohet tek fotoja dhe plotësoni të dhënat tuaja për ta rikuperuar atë.