Llotaria amerikane Dv-2023, datat e aplikimit

3
0

Regjistrimi online për Programin DV-2023 fillon në Tetor 2021 dhe përfundon në Nëntor 2021. Data e sakte akoma nuk eshte bere publike nga departamenti amerikan por ne ditet ne vijim do tua komunikojme. Si zakonisht aplikimet pritet te fillojne ne ditet e para te tetorit.

Ju keshillojme qe alikimet te mos behen ditet e para si dhe te mos lihen deri në javën e fundit të periudhës së regjistrimit, pasi kërkesa e madhe mund të rezultojë në probleme në uebfaqe.

Rregulli lejon vetëm një aplikim për secilin person gjatë çdo periudhe regjistrimi. Departamenti i Shtetit përdor teknologji të sofistikuar për të zbuluar aplikime të shumta. Individët me më shumë se një hyrje do të skualifikohen.

Personi qe aplikon duhet te kete nje pasaporte te paskaduar.

Na ndiqni ne faqen Llotaria amerikane ne Facebook per cdo lajm, keshille dhe info mi Lotarine amerikane

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.