Livorno, martesa të sajuara për leje qëndrimi: 56 të dyshuar, ja sa paguheshin

404
0

Prokuroria e Livornos ka hapur një hetim për një seri martesash të kombinuara me italianët për të lejuar qytetarët jo-BE, Amerikanët e Jugut dhe Afrikanët e Veriut, të marrin një leje qëndrimi. Janë 24 martesa të kryera nga zyrtarë publikë që nuk dyshojnë dhe 56 persona të hetuar. Midis këtyre, një 55-vjeçar Dominikani u arrestua, ndërsa katër persona të tjerë u njoftuan për arrest shtepie dhe detyrimin e paraqitjes.

U arrestua një Dominikane. Detyrimi paraqitje për katër persona të tjerë të akuzuar për organizimin e martesave “seriale”. Ceremonite kushtonin midis gjashtë dhe tetë mijë euro

Ndihma për emigracionin e paligjshëm – Secila martesë do të ishte paguar midis gjashtë mijë deri tetë mijë euro. Favorizimi i imigracionit të paligjshëm dhe nxitja e dokumenteve të rreme publike janë krimet e kundërshtuara, në kapacitete të ndryshme, nga të dyshuarit. Sipas hetuesve, burri i arrestuar dyshohet se ishte në qendër të sistemit të martesave të rregulluara, ndërsa katër të tjerët akuzohen si organizatorët e martesave “ne seri”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.