Lindin dyshimet për vdekjen e Astorit, diçka fshihet pas saj

470
0

Ishte e befasishme, nuk ksihte dhënë shenja dhe mbi të gjitha behet fjale për nëj lojtar profesionist që stafin mjeksorë e ka mbi kokë.

Dhë është pikërisht Prokurori i Udineses që tha se Astori mund të ketë ndërruar jetë nga arresti kardiak, por gjithashtu ai ngriti dyshime pasi është shumë e çuditshme që një futbollist profesionist të ndërroj jetë pa asnjë paralajmërim.

Nuk është vendosur se kur do ti bëhet autopsia e trupit të lojtarit, por stafi brenda klubit thonë se ajo është lënë për nesër.