“Lindi djalin dhe e braktisi”, Erjona vë duartë në koke nga akuzat e vjehrrit

226
0

Erjona ka përfunduar në mes të katër rrugëve. Babai e martoi në moshën 16-vjeçare me shkuesi në një fshat të Burrelit, solli në jetë një fëmijë dhe në moshën 19-vjeçare është ndarë. Babai, Maliqi, të cilin e ka sjellë në “Shihemi në Gjyq” nuk e pranon më në shtëpi sepse thotë që ndjek kanunin.

Ndërkohë Erjona nuk e sheh djalin e saj 1-vjeçar prej muajsh. Gjatë rubrikës së “E Diela Shqiptare” në Tv Klan, mundësohet një lidhje direkte me ish-vjehrrin e saj, Avniun që akuzon Erjonën se ka qenë ajo që e ka lënë të voglin.

Avni: Unë prej 2 vjetësh kam kaluar jetë me ta. Se kush është Erjona Kastrati mund ta njihni vetë. Lindi një çun dhe prej 2 vjetësh e braktisi fëmijën dhe u largua nga fëmija.

Eni Çobani: Po si e braktisi fëmijën?

Maliq: Nuk e braktisi fëmijën zotëri!

E shokuar, Erjona zë kokën me duar.

Avni: E la në shtëpi.

Eni Çobani: Për ç’arsye? Erjona po të dëgjon, e ke prezent!

Maliq: Dua ta kem përballë!

Eni Çobani: Do ta sjellim edhe Avniun.

Avni: E ke ekzakt, unë nuk dal në derë për atë punë, e ke ekzakt. Iku në shtëpi,e dërgova në shtëpi.

Eni Çobani: Po si e dërgove, e shoqërove ti në shtëpi apo si?

Avni: Unë e kam shoqëruar.

Eni Çobani: E ke dorëzuar.

Avni: I kam dhënë certifikatën dhe u nisa për shtëpi. Fëmijën e kam në gjendje civile.