Lehtësohet lëvizja me automjete për bizneset, tre pika si do të bëhet lëvizja

317
0

Kryeministri Edi Rama ka bere me dije se janë tre seksione të dedikuara per leje qarkullimi sipas nevojes se biznesit, në www.e-albania.al per

-transport për stafin me autobusë ose furgona

-leje-dalje për të marrë shërbime private dhe publike në çdo kohë brenda fashës orare zyrtare: 05.00-17.30

-leje e veçantë për bizneset që ofrojnë shërbim 24/24

Rama ndan një video orientuese për procedurën dhe paqartësitë dhe paralajmëron: “Kujdes! Abuzimi me aplikimet për leje duke zgjedhur seksionin që nuk ka asnjë lidhje me aktivitetin tuaj, sjell bllokimin e biznesit tuaj në sistem”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.