La fëmijën në banjën e aeroportit me një shënimin që i habiti të gjithë. Policët duan ta gjejnë atë urgjentisht sepse..

850
0

Autoritetet në Arizona po kërkojnë të gjejnë një grua që besohet të ketë lënë një fëmijë të sapolindur në aeroportin Tuscon në janar. Ata kanë lëshuar fotot dhe videot e gruas, duke parë mbajtjen e diçkaje të mbështjellur në një batanije blu.

Fëmija u lind në aeroportin Tuscon dhe u braktis në një banjo familjare në zonën ku nderrohen pelenat. Një punonjës i aeroportit gjeti fëmijën të braktisur në banjë, të pastruar dhe mbeshtkjlelle pas lindjes së tij.

Autoriteti i Aeroportit Tuscon vuri në dukje se “Një hetim i videove dhe dëshmitarëve tregon se është e mundur që nëna, e cila ende nuk është identifikuar, lindi djalin e foshnjës diku rreth orës 21”.

Shënimi i lënë me fëmijën lexon:
“Ju lutem më ndihmoni. Nëna ime nuk kishte idenë se ajo ishte shtatzënë. Ajo nuk është e aftë dhe të kujdeset për mua. Ju lutem më conni te autoritetet në mënyrë që te gjejnë një shtëpi të mirë. Unë vetëm dua atë që është më mirë për të, dhe nuk jam unë. Ju lutem. Më vjen keq.”

Foshnja thuhet se është e shëndetshme dhe aktualisht është në kujdesin e Departamentit të Sigurisë së Fëmijëve në Arizona. Arizona është një “strehë e sigurtë” shtet, i cili lejon prindërit të lënë të sapolindur në vende të caktuara nëse ata mendojnë se nuk mund të kujdesen për fëmijën. Pasi që një aeroporti nuk është një nga zonat e caktuara, gruaja që braktisi fëmijën mund të përballet me akuza penale.

Shumë që peshonin me komente për mbulimin e tregimit të Daily Mail u lehtësuan se foshnja ishte e padëmtuar, me shënime duke përfshirë:

“Lëreni të qetë. Falë Zotit, ajo nuk e dëmtoi fëmijën. Ne duam që gratë të bëjnë atë që ajo ka bërë në vend që të vrasin foshnjat e tyre, por ne i gjejmë ato pasi e bëjnë këtë. Pse? A është mië që ata të mund të kujdesen për fëmijën? Nëse jo, beko atë familje që dëshiron ta miratojë dhe ta mbajë atë duke lëvizur, “” Lëreni të qetë, nuk e vrau “, dhe” Faleminderit që nuk e dëmtoni fëmijën tuaj “.

Të tjerët pyesin se si gruaja nuk e kuptonte se ishte shtatzënë, me një komentues që pyeti:
“Si nuk e dini që jeni shtatzënë dhe mbani një fëmijë në mandat të plotë? Dikush duhet të jetë tërësisht jashtë kontaktit me trupin e tyre “.

Një tjetër person u përgjigj:
“Nëse je ‘yndyrë’, mendoj se mund të shkojë pa u vënë re, por nëse je një peshë normale si unë, e pamundur. Unë dukej sikur kisha 2 këmbë topin plazh që dilnin nga barku im “.

Një komentues tjetër tha: “Ajo e dinte se ajo nuk ishte e aftë të ishte një nënë dhe ajo bënte më të mirën me atë që kishte në atë kohë.
/©gatuajshendetshem.com/