Ky vend ne Amerike jep 2000 $ në muaj në rast se jetoni aty .

650
0

Nëse peizazhet skenike të Alaskës dhe bukuritë natyrore nuk janë të mjaftueshme për të konsideruar shpërnguljen tuaj drejt këtij vendi, ndoshta programet stimuluese për të tërhequr njerëzit po.

Alaska paguan secilin nga banorët e saj deri në 2000 $ çdo muaj dhe e bën këtë pothuajse pas asnjë kusht.

Ky shtet i paguan çdo qytetari të përhershëm një pjesë të pasurisë së naftës së shtetit.

Kjo skemë u krijua në vitin 1982 për të siguruar që brezat e ardhshëm do të përfitonin nga rezervat e mëdha të naftës të shtetit, të cilat janë një burim i fundëm.

Deri më tani, më shumë se 21 miliardë dollarë janë shpërndarë tek njerëzit e Alaskës.

Të vetmet kushte janë që ju duhet të jetoni në Alaska për të paktën 180 ditë në vit dhe të mos keni qenë të dënuar për një krim në vitin e fundit.

Kushdo që kërkon të shkojë në shtet natyrisht do të ketë disa të meta për t’u marrë me, duke përfshirë temperaturat e ulëta, lidhjen e kufizuar të telefonit dhe internetit në shumë vende dhe çmimet më të larta të disa mallrave për shkak të kostos së importeve.

[spu popup=”3523″]Shqiptaret ne Amerike[/spu]