Ky është shqiptari ‘boss’ në Florida, pronar i 500 Lamborghinëve

1019
0

Kompania e tij nga më të famshmet në Florida, “Tampa” numëron më shumë se 500 Lamborghini-Masseratti ndërsa është edhe pronar i “West Palm Peach”.

Ai është shok me shqiptarin tjetër në Florida, Fatmir Fabio Dikenën, personin që bëri shqiponjën me VIP nga sporti e showbizi.

Shqiptarët në Florida janë me autoritet. Një nga ta është edhe kosovar, Bujar Mahmuti i njohur në Amerikë si Benny. Biznesmeni nga Ferizaji është pronar i disa restoranteve dhe garazheve të veturave në Florida

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.