Ky është aktori i Portokallisë që fal namaz dhe agjëron Ramazanin

415
0

Aktori i Portokallisë Marin Orhanasi i ka habitur të gjithë ditën e sotme.

Ai është lidhur LIVE në emisionin “Koha për Iftar” të imamit Gazmend Aga duke rrëfyer se si e ka pranuar Islamin.

Ndër të tjera Marin Orhanasi deklaroi se falte rregullisht namazin e mbrëmjes dhe agjeronte Ramazanin.

Madje Imami me shaka i ka thënë se mirë që Marini nuk ka diplomë në teologji se do ja merrte vendin e punës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.