Si është hapur kjo javë për valutat kryesore?! Kursi i këmbimit për ditën e sotme 23 janar

506
0

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 106.4 lekë dhe shitet me 107.5 lekë, duke treguar dobesim.

Ndërkohë euro blihet me 116 lekë dhe shitet me 116.6 lekë, duke treguar qendrueshmeri.

Paundi britanik sot blihet me 131.4 lekë dhe shitet me 132.4 lekë, duke treguar qendrueshmeri.