Kursi i kembimit, me sa kembehen sot monedhat e huaja

262
0

Sot, më 29 shkurt 2024, në tregun valutor dollari amerikan blihet me 95.5 lekë dhe shitet 96.5 lekë.

Euro sot blihet me 103.5 lekë, ndërsa në shitje me 104.1 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 120.5 lekë dhe shitet me 121.5 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 108.2 lekë, në shitje me 109.2 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 70.2 lekë dhe në shitje me 71.5 lekë.