Kursi i këmbimit/ Cfarë ndodhi sot me Euro dhe Dollarin dhe valutat e tjera

770
0

Monedha e eurozonës blihet diten e sotme me 116.8 lekë dhe shitet me 117,3

Dollari amerikan blihet me 112.3 leke dhe shitet me 113.4

Paundi britanik kap sot vlerën e shitjes 133 dhe ne blerje 134.3

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 86 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 118.3 dhe 119.3

Me poshte monedhat e tjera