Kursi i kembimi/ Euro “merr në qafe” edhe valutat e tjera. Dollari, euro dhe paundi drejt gremines

265
0

Valutat e huaja ne Shqiperi quotohen duke pasur si reference monedhen e perbashket europiane prandaj renia e euros ka sjell edhe renien e valutave te tjera.

Ja cfare ndodhi sot më 4 dhjetor 2023.. Dollari amerikan blihet me 93 lekë dhe shitet me 94.4 lekë. Euro blihet me 101.3 lekë dhe shitet 102.5 lekë. Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 106.4 lekë, ndërsa në shitje me 107.7 lekë. Paundi britanik sot blihet me 117.6 lekë dhe shitet me 118.9 lekë.Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68.7 lekë dhe në shitje me 69.9 lekë.Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja: