Kur do te futet Shqiperia me te drejta te plota ne BE? Ekspertet: Me skenarin me optimist Shqiperia futet ne vitin..

4
0

Sipas parashikimit te ekspertit Gjipali, me variantin me pozitiv, ate te shembullit te Kroacise, Shqiperia mund te anetaresohet ne BE ne vitin 2030. Ndersa ne variantin negativ do te ishte viti 2035 e tutje nga ndonje paqartesi e procesit te anetaresimit e cila per fat te keq cdo vit eshte bere me prezente dhe e mundshme per faktin se BE ka problematikat dhe opinionet e ndryshme brenda vendeve anetare.

Ndersa sipas Analisti Ilir Kalemaj, Shqiperia mund te anetaresohet mbas vitit 2030 pasi gjerat jane komplikuar disi ne BE. Pra nese nuk ka ndonje ritem te pershpejtuar, duke bere skeptikun, do te thosha se viti 2035 do te ishte viti me i hershem i Shqiperise ne BE.

VIDEO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.