Kur aplikimet per Lotarine amerikane beheshin ne leter dhe dergoheshin me zarf ne poste

404
0

Para shume vitesh aplikimet per lotarine amerikane nuk beheshin nepermjet internetit por dergoheshin me zarfe nepermjet postes. Edhe pse kane kaluar shume vite deshira e shqiptareve per tu larguar nuk eshte zbehur ende perkundrazi eshte shtuar me shume.

Kjo video me poshte na kthen pas ne kohe

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.