Kryeministri Rama bën për herë të parë deklaratën prekëse: S’i dihet jetës, Zahos dua t’i lë këto..

624
0

Kreu i qeverise, Rama ka bere gjithsej 22 padi dhe shkakun e tyre sapo e ka thene per here te pare. Pra Rama kishte nje arsye madhore per ato te gjitha dhe ajo ishte djali i tij i vogel Zaho.

Ai tha saktesisht:

Unë kam 22 padi për shpifje që ta dini, kjo padi që kam bërë këtu për Ramushin ka bërë shumë zhurmë se është jo e zakonshme, por janë 22 të tilla me figura politike që unë i kam në proces, s’janë bërë publike, si kam bërë për t’i bërë publike por dua të kem mundësinë që djalit tim, të voglit, t’ja lë një tufë fletësh që t’i ketë dhe që ta ndihmojnë të kuptojë si mund t`i shpjegojë e interpretojë lajmet e pafundme që do ndeshë kur të hyjë në google e të shkruajë Edi Rama, im atë, e do lexoje për një mon stër të të gjitha të zezave të imagjinueshme e të paimagjinuesjhme.

Mund mos ta ketë mundësinë të mos më pyesë mua vetë atehere, jetës nuk i dihet. Kjo është arsyeja pse kam 22 gjyqe e do vazhdoj të bëj, i përzgjedhem jo me të gjithë, tha Rama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.