Kryeministri Edi Rama sot në Itali

119
0

Kryeministri Edi Rama ka udhëtuar drejt Italisë ditën e sotme, 7 shkurt.

Mësohet se ai do të zhvillojë një vizitë zyrtare në shtetin fqinj.

Nuk dihet ende arsyeja e vizitës dhe sa do të qëndrojë keryeministri atje.