Kreu i Epidemiologjisë së SHBA: Ja kur rikthehet normaliteti nëpër botë

710
0

Tashme e gjithë bota po vuan valën e pandemise Covid-19 dhe vetëm pak shtete, kryesisht ishuj janë plotësisht te pakrekura.

Por sa do të zgjasë kjo situatë pandemie? Parashikimin e bëri sot, eksperti më i lartë i sëmundjeve infektive, kreu epidemiologjik amerikan, Anthony Fauci.

Fauci u shpreh se deri në fund të vitit të ardhshëm pritet që kjo situatë të marrë fund dhe mbarë bota përfshirë Shtetet e Bashkuara të Amerikës të rikthehen në normalitet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.