Kosovari më i fuqishëm në botë: Ha vetëm mish, Zgjohem në ora 5 për të falë namazin e mëngjesit

370
0

“Zgjohem ora 5 e gjysmë të mëngjesit sepse fali namazin e mëngjesit. Ha vetëm mish, deri 5 kile në ditë dhe pi 8 litra koka kolë”, ka thënë Muli, i cili ishte mysafir në emisionin “Top Show”.

Ai ushtron vazhdimisht, kurse ëndërr ka që një ditë të jetë njeriu më i fuqishëm në botë. Një pjese te deklarates se tij mund ta shokoni më poshtë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.