Konsullata ben njoftimin e rendesishem per Pasaportat, ja cfare duhet te dini

1536
0

Konsullata e Barit ka bere nje njoftim per shqiptaret qe do te aplikojne per rinovimin e pasaportes:

Të nderuar qytetarë!

Ju informojmë se:
➡️Duke filluar nga janari 2021, siç edhe jeni tashmë në dijeni, takimi për rinovimin e Pasaportës dhe Kartës ID caktohet nga vete aplikanti,👨‍💻duke përzgjedhur vete datën dhe orën e takimit në Konsullatë pasi të keni aplikuar në platformën www.e-albania.al –
https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx…
✅Takimet caktohen edhe brënda ditës në varësi të kohës dhe mundësisë suaj.
✅Njoftimi për prodhimin dhe mbërritjen e Pasaportave dhe Kartave ID publikohet në faqen e Facebook-ut, sipas datës që jeni paraqitur në Konsullatë.
✅Shpërndarja e Pasaportave dhe Kartave ID bëhet:

  1. Duke dërguar kuponin tuaj me poste ose korrier, në një zarf të parapaguar, në adresën e Konsullatës, :
    ✉️Via Pasqualle Villari 50, 70122 Bari, ose,
  2. Me paraqitjen tuaj në Konsullatë për tërheqjen e tyre, çdo ditë gjatë orarit zyrtar.⏱
    ➡️Për veprime të tjera konsullore si Leje Kalimi, Prokura apo Vërtetime të ndryshme nuk është e nevojshme të caktoni takim, por mjafton të keni bërë aplikimin online për shërbimin që dëshironi, pagesën përkatëse në Bankë dhe dokumentacionin e nevojshëm.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.