Kompania ajrore ofron 10,000 dollarë për pasagjerët e lënduar nga turbulencat

266
0

Singapore Airlines u ka ofruar pasagjerëve të lënduar mbi 10,000 dollarë kompensim pasi fluturimi i tyre se fundmi hasi në turbulenca të mëdha dhe u zhyt 178 këmbë në më pak se pesë sekonda.

Në një postim në Facebook të martën, transportuesi tha se ata që kishin pësuar lëndime të lehta në fluturimin SQ321 nga aeroporti Heathrow i Londrës në aeroportin Changi të Singaporit kishin të drejtën e kompensimit.

Ai shtoi se pasagjerët me lëndime më të rënda që kërkojnë kujdes mjekësor afatgjatë do të merrnin oferta më të mëdha.

“Pasagjerëve të vlerësuar mjekësisht se kanë pësuar lëndime të rënda, që kërkojnë kujdes mjekësor afatgjatë dhe kërkojnë ndihmë financiare, u ofrohet një pagesë paraprake prej 25,000 dollarë amerikanë për të adresuar nevojat e tyre imediate”, shkroi transportuesi në postimin në Facebook.

Linja ajrore ofroi gjithashtu një rimbursim të plotë të biletave ajrore për të gjithë pasagjerët në fluturim, madje edhe ata që ishin plotësisht të padëmtuar.