Kjo është këshilla e sotme e Ambasadës së SHBA në Tiranë për aplikantët e Lotarisë.

512
0

Vizitoni faqen e internetit të Ambasadës amerikane dhe lexoni në shqip udhëzimet e Lotarisë Amerikane për këtë vit. Kjo është këshilla e sotme e Ambasadës së SHBA në Tiranë për aplikantët e Lotarisë.

Udhëzimet mund t’i gjeni KETU

Aplikantët mund të kryejnë aplikimin elektronik në faqen zyrtare të E-DV, gjatë periudhës së regjistrimit. Udhëzimet e DV janë gjithashtu në dispozicion në faqen e internetit të Departamentit të Shtetit.

Duke filluar nga 7 maji 2019, për të parë nëse janë përzgjedhur, të regjistruarit e DV-2020 do të mund të përdorin numrin e tyre unik të konfirmimit të dhënë në regjistrim duke kontrolluar online Kontrollin e Statusit të të Regjistruarve në faqen zyrtare të E-DV-së.

Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve do të informojë pjesëmarrësit e përzgjedhur se si të aplikojnë për vizën e Lotarisë për veten e tyre dhe anëtarët e familjes së tyre. Të përzgjedhurit do të mund të mësojnë datën e tyre të intervistës për vizë duke hyrë tek Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve.