Këto janë fluturimet e konfirmuara për diten e sotme nga Rinasi, ja kush nuk lejohet të udhëtojë (DESTINACIONET)

1737
0

Tirana International Airport ka njoftuar se për ditën e sotme janë 4 fluturime të konfirmuara vajtje-ardhje në 4 destinacione.

Wizz Air (W6 2882) – Fluturimi nga Vjenë në Tiranë dhe kthim⠀

Air Albania (ZB 3001) – Fluturimi për në Romë dhe kthim (Riatdhesim)⠀

Air Serbia (JU 213) – Fluturimi nga Beogradi në Tiranë dhe kthim⠀

Air Albania (ZB 3003) – Fluturimi për në Milano dhe kthim (Riatdhesim)

TIA i bën thirrje pasagjerëve që të kontaktojnë me kompanitë ajrore para çdo udhëtimi dhe të respektojnë rregullat e higjenës.

Do të lejohen të udhëtojnë vetëm personat që janë rezidentë në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit europian.

Njoftimi i plotë i TIA:

Fluturimet e konfirmuara 18.06.2020⠀

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara vajtje-ardhje deri tani për ditën e nesërme janë:⠀

Wizz Air (W6 2882) – Fluturimi nga Vjenë në Tiranë dhe kthim⠀

Air Albania (ZB 3001) – Fluturimi për në Romë dhe kthim (Riatdhesim)⠀

Air Serbia (JU 213) – Fluturimi nga Beogradi në Tiranë dhe kthim⠀

Air Albania (ZB 3003) – Fluturimi për në Milano dhe kthim (Riatdhesim)⠀

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi. Atyre që udhëtojnë, të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀

Ndërkohë, nisjet nga Shqipëria janë ende të kufizuara për personat që nuk janë të pajisur me leje qëndrimi apo pasaportë për destinacionet EU.⠀

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU.⠀

Situata ndryshon me orë, ndaj ju lutemi dhe për pak durim. Çdo njoftim të shtetit shqiptar në lidhje me çdo fluturim, do t’jua përcjellim menjëherë në faqet tona zyrtare.⠀⠀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.