Keni humbur takimin ne Konsullate, ja cfare duhet te beni

327
0

Kam humbur takimin ne konsullate, po tani cfare duhet te bej?

SHUMË QYTETARË 🇦🇱🇦🇱QË KANË PATUR TAKIM NË KONSULLATËN E MILANOS, NË NËNTORIN E 2020-ës, KANË HUMBUR TAKIMIN PËR SHKAK TË PANDEMISË 🆘
JU LUTEMI VINI RE MË POSHTË: 👇🏻👇🏻

Keni kontrolluar në kartelën e e mailit tuaj “SPAM” pse “Posta indesiderata” ?

Pas 30 ditësh email nga ambasada fshihet automatikisht. Pra ka shumë mundësi që ju ka ardhur takimi por nuk e keni parë.
Tani duhet të dërgoni një email për të kërkuar një takim të ri.

Ja çrafë duhet të shkruani në e mail ( consulate.milan@mfa.gov.al)

“Përshëndetje,
jam nënshtetas shqiptarë.
Kam bërë aplikim që me datën…..!
Ju lutem më lini një takim të ri.
Numri aplikimit është:
Emri:
Mbiemri:
Data aplikimit
Cell:
Mail
Ju faleminderit, rrespekte”

(Vendoseni emrin dhe mbiemrin tuaj)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.