Këmbimi valutor, çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja?

335
0

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 94.2 lekë dhe do shitet me 95.2 lekë.

Euro do blihet me 103.5 lekë dhe do shitet me 104.4 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 110.6 lekë dhe do shitet me 111.6 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 120 lekë dhe do shitet me 121 lekë.