Karuseli filloi të përmbyset papritmas, kalimtarët menjëherë i vijne ne ndihme dhe evitojne tragjedine

34
0

Historia e dëshmuar nga kjo video rrezikoi të kthehej në një tragjedi të vërtetë. Ketu jemi në Traverse City, Michigan (Shtetet e Bashkuara), si pjesë e Festivalit Kombëtar të Qershive.

Papritur një karusel i pajisur me një krah fluturues, në punë dhe me disa persona në bord, humbet kontaktin me token. Baza fillon të shkëputet ndërsa tërheqja vazhdon të rrotullohet në mënyrë të rrezikshme.

Janë momente paniku, por për fat të mirë ndërhyrja e kalimtarëve është gati dhe shpëtuese: shumë prej tyre janë kapur pas strukturës për të parandaluar përmbysjen e saj. Ngadalë karuseli u ndal dhe, kështu, nuk pati pasoja serioze.