Kalimtarja shikon nje femije te vogel qe levize ne liqen, kur afrohet prane tij befasohet nga ajo qe shikon

660
0

Ndërsa njëzet e tetë vjeçari James Dowly dhe babai i tij ishin në rrugën pranë liqenit Mere në Ellesmere të Anglisë, ata vunë re diçka që lundronte në ujë. Ajo dukej si një makth: një fëmijë rrinte në liqen përballë, plotësisht i vdekur.
Ata ndaluan makinën në një panik dhe Jakovi menjëherë u zhyt në ujë të akullt. 28-vjeçari është babai i një fëmije dhjetë muajshe dhe kishte vetëm një qëllim: për të shpëtuar jetën e fëmijës.

– Ishte si diçka nga një film horror. Unë nuk e kisha idenë se çfarë do të gjeja kur të zhytesha, ishte e frikshme – thotë James për të Indipedent.

Sapo mbërriti në trupin e pajetë, Jakovi menjëherë kuptoi se pse nuk u zhvendosAi zbuloi se, për fat të mirë, ai nuk ishte vërtet një fëmijë, por një kukull!

“Babai dhe unë nuk mund të largoheshim pa qenë i sigurt se çfarë ishte apo thjesht duke bërë thirrje për ndihmë. Nëse ai kishte qenë një fëmijë i vërtetë, nuk mund të kisha jetuar duke e ditur se unë kam shkuar “.

Në fakt, ishte gjëja më e mirë për të bërë … edhe sikur asnjë fëmijë të mos ishte vërtet në rrezik, James ende meriton të festohet për veprimin e tij, por ai mendon ndryshe:
– Unë nuk mendoj se isha veçanërisht trim, unë bëra atë që shpresoj që të gjithë do të kishin bërë. Ndjeva pak si një idiot kur dola nga uji dhe unë mbajta një kukull me lodër, por në fund është më mirë të parandalosh, sesa të shërosh – përfundon ai.

©gatuajshendetshem.com
perktheu /a.c./