Ju kujtohet Ponja e “Portokallisë”…? Zbuloni çfarë ka ndodhur në jetën e saj

618
0

Ervina Kotolloshi është një nga aktoret më të spikatur të spektaklit të ‘Portokallisë’.

Roli me të cilin ajo u bë e famshme është ai i ‘Shqiponja Dhëmbit’.

Prej shumë vitesh ajo humbi nga sytë e publikut dhe shumë pak dihej për jetën e saj.

Mësohet se aktorja pas ‘Portokallisë’ emigroi drejt Francës për të studiuar dhe jetuar.

Ndërsa pak kohë më pas u largua për ne Japoni ku qëndroi për disa vite.