Ju kujtohet Paola e vogël? Shikoni sa është rritur

67
0

Janë të shumtë fëmijët që kanë marrë pjesë në emisionin “Në Kurthin e Piter Pan”. Një prej tyre që ka spikatur me shumë ishte një vajzë e vogël me një zë të ëmbël, Paola. Të gjithë e mbajmë të vogël, por ajo ka ndryshuar shumë.

Paola është rritur tashmë. Ajo ishte e pranishme këtë të premte në “Në Kurthin e Piter Pan”. Paola kishte mësuar t’i binte pianos dhe dhuroi për publikun një “shfaqje” të shkurtër.

“Më keni munguar shumë”, tha ajo.