Jemi vonë por… Ministri Majko jep lajmin e madh, është hera e parë në histori që ndodh

573
0

Në takimin online qe Majko zhvilloi me Këshillin Koordinues të Diasporës, ka nënvizuar në fjalën e tij se Qeveria synon që në zgjedhjet e ardhshme diaspora do të votojë.

Nuk kemi qenë për model shpikje alla shqiptarçe. Kemi pritur nga Komisioni Reformën por nuk kane sjelle asnjë propozim. Ne pritëm e pritëm, por nuk u bë asgjë dhe prandaj jemi në këtë situatë, me vonesa të shumta, tha ndër të tjera ministri Majko.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.