Këto janë kryebashkiakët fitues në 23 bashkitë ku ka përfunduar numërimi

486
0

Në 23 bashki, Divjakë, Pustec, Memaliaj dhe Fushë-Arrëz, Konispol, Libohovë Kolonjë, Belsh, Himarë, Roskovec, Poliçan, Vorë, Lushnje, Skrapar, Prrenjas, Mallakastër, Malësi e Madhe, Pukë, Ura Vajgurora, Librazhdi, Gramshi dhe Tropoja, Selenicë ka përfunduar procesi i numërimit të votave dhe është shpallur fituesi i votimeve lokale, ndërkohë që në në 35 bashki vijon ende numërimi.

Kujtojmë se nga të dhënat zyrtare të publikuara nga Komisioni Qendror të Zgjedhjeve në të gjithë territorin e Shqipërisë më 30 qershor votuan 771 863 qytetarë apo e përkthyer në përqindje në 21.6%.

Divjakë – Fiton Fredi Kokoneshi PS (13513 vota) i vetëm në garë

Selenicë – Fiton Pëllumb Binaj PS (5809 vota) Prrenjas – Fiton Nuri Belba PS (7054 vota)

Roskovec – Fiton Majlinda Bufi PS (7740 vota) Vorë – Fiton Agim Kajmaku PS (6208 vota)

Fushë-Arrëz – Fiton Fran Tuci PS i vetëm në garë

Kolonjë – Fiton Erion Isai PS (4279 vota) Libohovë Fiton Luiza Mandi PS (1275 vota) Konispol – Fiton Shuaip Beqiri PS (3328 vota)

Belsh – Fiton Arif Tafani PS (6377 vota) Poliçan – Fiton Adriatik Zotkaj (4681 vota) i vetëm në garë Himarë – Fiton Jorgo Goro PS (4209 vota)

Malësi e Madhe Fiton Tonin Marinaj PS (7,772 vota) – Pjerin Spathari (493 vota) Gramsh Fiton Klodian Taçe PS – Sabri Ibrahimi (603 vota)

Pukë Fiton Gjon Gjonaj PS (3730 vota) i vetëm në garë Ura Vajgurore Fiton Juliana Mema PS (7,666 vota) e vetme në garë

Tropojë Fiton Rexhë Byberi PS (3538 vota) – Edison Hasanaj Mallakastër Fiton Qerim Ismailaj PS – Robert Brahaj BD

Librazhd Fiton Kastriot Gurra PS (10089 vota) i vetëm në garë Skrapar Fiton Adriatik Mema PS (4505 vota) i vetëm në garë

Lushnje Fiton Fatos Tushe PS (28086 vota)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.