Ja çfarë pune bën 11-vjeçari për të mbajtur me bukë nënën e tij të sëmurë

405
0

Për shumicën e 11-vjeçarëve, jeta e tyre sillet vetëm rreth shkollës dhe duke luajtur me shokë.
Megjithatë, jo të gjithë fëmijët kanë fat të bëjnë një jetë normale.

Ky djalë i ri nga Tajlanda në moshën 11 vjeçare, duhet të punojë në këtë punë te rende për të mbajtur nënën e tij të shtruar në spital. Më parë, nëna e tijj punonte në një piceri, por ajo u sëmurë dhe dërgoi djalin e saj për të punuar atje.

Imagjinoni se çfarë duhet të kalojë ky djali i ri kur punon në këtë piceri, ai është përgjegjës për pjekien e picave të mëdhaja që ai mezi i mban. Edhe një i rritur nuk mund të punojë me shkopin e furrës e lëre më një fëmijë i vogël.

Djali pranon se ishte një punë e lodhshme për duart e veta. Atij iu desh një muaj për t’u mësuar me orarin dhe ngarkesën e madhe që kalon.. Ndonjëherë ai lodhet shumë nga krahët gati nuk i njen më, dhe i vjen gjumi .

Megjithatë, puna nuk e frikëson atë dhe nuk do të heqë dorë nga ajo vetëm për të ndihmuat mamanë e tij dhe për të mbajtur shtëpinë me bukë.

Burimi: En.goodtimes,my
©day10gjera.com/a.c.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.