Ja çfarë ndodh makinës kur i hidhet Coca Cola në vend të benzinës? VIDEO

745
0

Megjithëse nuk e dimë se cila është përbërja e saktë kimike e Coca-Cola, jemi shumë të sigurt se kjo pije popullore bazohet kryesisht në ujë.

Një pronar i një veture BMW 325i E46, vendosi të provojë se çfarë do të ndodhë nëse mbush rezervuarin e benzinës me dy litra Coca-Cola.

Në rezervuar ka edhe benzinë, por ai deshi të provojë se si ndikon pija e popullarizuar në makinën e tij.

Ai bëri edhe një videoklip që mund të shikoni më poshtë pasojat dhe sa i kushtoi riparimi i veturës.