Iu tha se fëmija i tyre nuk do të jetonte më shumë se një javë pas lindjes, largohen dhe vendosin ta lënë ne spital. Pas shtatë vitesh mësojnë se fëmija është gjallë

509
0

Dy prindër kanë zbuluar se foshnja e tyre është gjallë, pasi ata besuan se kishte vdekur shtatë vjet më parë.

Prindërve nga Volgograd i Rusisë, iu tha se fëmija i tyre nuk do të jetonte më shumë se një javë pas lindjes, në vitin 2011.

Ata nënshkruan se heqin dorë nga ai duke e lënë të porsalindurin nën kujdesin e spitalit.

Ata më vonë ndryshuan mendjen, por kur u kthyen për të marr fëmijën, atyre iu tha se kishte vdekur.

Por, për fëmijën e tyre ishin duke u kujdesur një jetimore. Ata e zbuluan një gjë të tillë kur përmbaruesit u dërguan në shtëpinë e tyre faturën për të rimarrë shpenzimet e kujdesit të jetimores.

Prindërit nuk ishin në shtëpi kur përmbaruesi konfiskoi llogarinë bankare të nënës.

Ditën tjetër, gruaja shkoi në Administratë për të gjetur se pse nuk mund të nxirrte para nga llogaria e saj.

Kur zyrtarët i treguan dokumentet e jetimores, nëna u shtang.

Një zëdhënës i shërbimit përmbarimor tha se “çifti ishte i sigurt se gjatë gjithë kësaj kohe, fëmija i tyre kishte qenë i vdekur”.

Prindërit, të cilët nuk ishin në dijeni se fëmija i tyre ishte gjallë, menjëherë u drejtuan në Gjykatë për rivendosjen e të drejtave prindërore. /k.k/noa.al/