Italia regjistron shifra alarmante Covid-19 në 24 orët e fundit

63
0
Foto Cecilia Fabiano/ LaPresse 02 Giugno 2021 Roma (Italia) Cronaca Festa della Repubblica Nella Foto: La folla in via del Corso Photo Cecilia Fabiano/ LaPresse June 02, 2021 Roma (Italy) News Republic Day In the Pic: Crowd in via del Corso

Italia ka shënuar shifra rekord të të infektuarve me Covid-19. Ditën e sotme janë regjistruar 220,532 infektime dhe 294 humbje jete nga koronavirusi.

Këto shifra nuk ishin parë në vend prej muajsh. Me përhapjen e shpejtë në Europë të variantit “Omicron”, shifrat e Covid kanë ardhur duke u rritur, po ashtu edhe numri i jeteve te humbura është rritur së fundmi.

Mediet italiane raportojnë se numri total i jeteve te humbura që nga fillimi i pandemisë shkon në 139.559. Shumë vende të Europës kanë shtrënguar masat anti-Covid për shkak të përhapjes së shpejtë dhe të gjerë të variantit Omicron.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.