Italia me ngjyra, çfarë ndryshon nga 6 Prilli: 9 rajone akoma me të kuqe

949
0

Pas 6 prillit Veneto, Marche dhe Trento kalojne ne portokalli ja si ndryshon harta e rajoneve

Me poshte jane regullat në fuqi pas Pashkëve deri në fund të Prillit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.