Italia kthehet në të verdhë. Të gjitha rajonet brenda parametrave

377
0

Asnjë rajon nuk klasifikohet si me rrezik të lartë për të tretën javë radhazi. Katër kanë një klasifikim të moderuar të rrezikut: Kalabria, Lombardia, Toskana dhe Umbria. Ministri Speranza nënshkroi një urdhëresë që parashikon hyrjen në Itali nga vendet e BE, Britania e Madhe dhe Izraeli, duke filluar nga 16 maj, me një tampon negativ, duke kapërcyer sistemin aktual të karantinës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.