Italia gati të zgjasë gjendjen e jashtëzakonshme deri në kete date

409
0

Dekreti anti-Covid me parametrat e rinj të rrezikut për rajonet dhe me rregullimin e Green pass, duhet të mbërrijë në tryezën e CDM sot. Ne po shkojmë drejt një zgjatje të gjendjes së jashtëzakonshme për një periudhë të gjatë, madje deri në fund të vitit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.