Itali/ Qeveria drejt rihapjes së shkollave, zonat qe do aplikohet

329
0

Të gjitha në klasë nga 7 janari. Ky është orientimi mbizotërues në qeveri, në funksion të nisjes së Dpcm të ri me masa anti-ngjitëse nga Covid. Në samitin e së Premtes natën Conte dhe krerët e delegacioneve nuk morën një vendim përfundimtar:

“Diskutimi mbi shkollën është ende i hapur”, shpjegojnë burime nga ekzekutivi. Nxënësit e shkollës së mesme duhet të kthehen në klasë vetëm në fillim të vitit të ri, ndërsa në dhjetor mësimi në distancë do të vazhdojë për ta edhe në zonat e verdha.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.