Itali/ Qendrat tregtare hapen përsëri në fundjavë: shoping 7 ditë në javë, ja rregullat qe duhet te dini

618
0

Nga 22 maj, të gjitha dyqanet dhe aktivitetet brenda qendrave tregtare, të cilat deri më tani janë mbyllur gjatë fundjavës, kanë qenë përsëri aktive, madje edhe gjatë fundjavave në zonën e verdhë. Ekziston besimi në një rifillim gradual dhe të sigurt që mund të çojë në një kthim në normalitet

Rihapja e qendrave tregtare u përfshi nga qeveria si pjesë e dekretit të nënshkruar në 18 maj, i njëjti që ndryshoi kohën e ndalimit të orës duke lëvizur orën policore nga 22:00 në 11:00

Me Italinë pothuajse tërësisht të ngjyrosur në të verdhë, fundi i kufizimeve për qendrat tregtare nënkupton mundësinë e bërjes së blerjeve 7 ditë në javë.Megjithatë, detyrimet e rregullave anti Covid mbeten, të tilla si përdorimi i maskave kudo dhe respektimi i rregullave sociale. distancimi

Nga 22 maj do të jetë e mundur të ktheheni për të konsumuar në bare dhe restorante të qendrave tregtare, por vetëm jashtë qendrës tregtare, ndërsa nga 1 qershori do të jetë e mundur të hani në tryezat e aktiviteteve të hotelierisë edhe brenda/shqiptari.net/