Itali/ Ministri i Shendetesise: nuk do të jenë festa si vitet e tjera. 24 Dhjetor dhe për Vitin e Ri do te ndalohet dalja ne keto ore..

960
0

Nuk do të jetë një Krishtlindje si vitet e tjera, ne duhet të themi të vërtetën. “Duhet të jetë një Krishtlindje maturie,” ne jemi brenda një epidemie shumë, shumë domethënëse. “Kështu Ministri i Shëndetësisë, Roberto Speranza, për të” Jetuar Jo Urso. “Unë vërtet mendoj kështu.” Kështu që Roberto Speranza duke iu përgjigjur shtetrrethimit nga ora 10:00 deri në 6 të mëngjesit gjithashtu në 24 Dhjetor dhe në prag të Vitit të Ri.

“Eshtë tashmë në fuqi dhe mendoj se ende duhet të konfirmohet. Eshtë një nga rregullat që na ka lejuar javët e fundit të fillojmë atë udhëtim gradual dhe të lodhshëm që do të na lejojë ta ulim kurben. Kështu që vërtet mendoj kështu. “Dhe në Meshën e Krishtëlindjes:” eshtë e qartë se nëse ka një shtetrrethim mendoj se duhet të respektohet për të gjithë. Nëse ka një shtetrrethim ka një shtetrrethim “.

“Qasja jonë nuk do të jetë e detyrueshme”, por “ne do të fillojmë me një fushatë të madhe bindjeje atëherë do të shohim se ku do të shkojë por jam i bindur se italianët do të japin një përgjigje per sfidën që po perballemi”. qartë se duhet të arrijmë imunitetin e tufës së pritur.

Kështu u shpreh Ministri i Shëndetësisë, Roberto Speranza, në Canale5. “Kur vaksina të mbërrijë – shpjegon Speranza – ajo do të jetë me disa doza, kështu që çështja e detyrimit ose jo-detyrimit nuk do të ngrihet, në të vërtetë ne do të zgjedhim kujt t’i japim ato disa doza, është e qartë se ne do të fillojmë nga subjektet më te rrezikuara te kësaj beteje “.

“Mos përsëritni gabimet e verës: virusi ende qarkullon, dhe në një mënyrë shumë më të fortë se vera, kur dolëm nga mbyllja totale e dy muajve. Ne vazhdojmë të kufizojmë lëvizjet në ato që janë të nevojshme dhe të respektojmë masat parandaluese të higjienës” .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.