Itali/ Keni prere bileten e avionit? Sindikatat: Grevë e përgjithshme 24 orë ne kete date

1596
0

Sindikatat Filt Cgil, Fit Cisl, Uiltrasporti dhe Ugl Trasport ajrior kanë thirrur një grevë të përgjithshme me 24 orë të martën 6 korrik të të gjithë personelit të transportit ajror. Në bazë të protestës, organizatat shpjegojnë në një deklaratë, ka “kundërshtim të qartë ndaj pushimeve nga puna në sektor, një nga më të prekurit nga pandemia dhe kërkesa për krijimin e një dhome kontrolli për të garantuar stabilitetin shoqëror “.

Të shpallë protestën bashkërisht Filt Cgil, Fit Cisl, Uiltrasporti dhe Ugl Trasporti Aereo “në mbrojtje të punëtorëve të Alitalia, Air Italy, Ernest, Blue Panorama, Air Dolomiti, Norvegian, të të gjitha linjave ajrore të huaja me bazë dhe punonjësve në vendin tonë, të tilla si Emirates, kompani të menaxhimit të aeroportit, trajtimit dhe furnizimit të ushqimit dhe të gjithë punëtorëve sezonalë dhe të pasigurt në sektor “.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.