Itali/ Green Pass edhe për të vak sinuarit jashtë vendit, ja cfare duhet te dini

456
0

Green Pass gjithashtu për ata që jane vak sinuar jashtë vendit. Ata që janë regjistruar në Shërbimin Shëndetësor Kombëtar dhe janë vaksinuar jashtë vendit kundër koronavirusit, ose që janë shëruar nga jashtë Italisë, mund të kërkojnë Green pass nëse janë në territorin kombëtar.

Kjo u krijua nga një qarkore e Ministrisë së Shëndetësisë mbi mënyrën e lëshimit të certifikatave të gjelbra Covid-19, e cila, për qytetarët italianë, ka të bëjë edhe me anëtarët e familjes që jetojnë së bashku, pavarësisht nëse ata janë të regjistruar në shërbimin shëndetësor.

Do të jetë e nevojshme të paraqiten në autoritetet shëndetësore vendore të kompetencës territoriale, sipas procedurave të përcaktuara nga Rajonet dhe Provincat Autonome, duke paraqitur një dokument identifikimi dhe çdo kod tatimor, si dhe një seri dokumentesh, në letër dhe / ose format dixhital, hartuar në anglisht dhe, për Provincën Autonome të Bolzanos në anglisht ose gjermanisht. Nëse certifikatat e prodhuara janë në një gjuhë tjetër, do të kërkohet një ‘traduzione giurata’ ./shqiptari.net/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.