Itali/ Edhe per sa kohë do ti mbajme maskat? Ja cfare thote Ministri Speranza

982
0

“Ne nuk duhet të ngutemi, do të duhet të mbajmë maskat brenda pak më gjatë, të paktën në një periudhë afatmesme”. Kjo u njoftua nga Ministri i Shëndetësisë, Roberto Speranza.

“Maskat nuk janë një çmim i madh për t’u paguar. Sapo shkencëtarët të na thonë, ne do të jemi në gjendje t’i heqim ato jashtë dhe, vetëm më vonë, në ambiente të mbyllura. Në një fazë tranzicioni nuk duhet të ngutemi dhe nuk duhet të – përfundoi ai – prish përpjekjet tona. Faktet “.