Itali/ Deri kur do ti mbajme maskat në ambiente të mbyllura, ja cfare thote eksperti i shendetesise

391
0

Le të presim të paktën për vjeshtën “. Nënsekretari i Shëndetësisë Pierpaolo Sileri e tha këtë në Radio Capital.” Ne do të shohim se si do të jenë infeksionet. Sinqerisht, do të ketë një rifillim të mundshëm të infeksioneve dhe në atë moment do të vendoset se kur do të hiqni përgjithmonë maskën “, shtoi ai.

“Korriku mund të jetë muaji i rihapjes për diskotekat. Po, sa më shpejt të jetë e mundur, shpresoj në dhjetë ditët e para të korrikut”. Nënsekretari i Shëndetësisë Pierpaolo Sileri tha për Radio Capital. Sileri përsëriti gjithashtu rëndësinë e të menduarit për universitetet: “Ne po flasim për stadiume dhe rihapje, unë do të preferoja të siguroja rinisjen e mësimeve në prani në universitete,” tha ai.