Itali/ Dekreti i ri: zonë e verdhë, portokalli, e kuqe. Çfarë mund të bëhet dhe çfarë jo

867
0

Dekreti i ri ne Itali i cili hyri ne fuqi ne date 17 janar: Lombardia dhe Sicilia si dhe Provinca Autonome e Bolzanos zone e kuqe. Pesë rajone kanë mbetur në brezin e verdhë: Campania, Sardenja, Basilicata, Toskana dhe Molise, si dhe Provinca Autonome e Trentos. Të gjithë të tjerët do të jenë portokalli, për një vend që do të mbajë kryesisht kufizimet e periudhës së Krishtlindjes përballë një qarkullimi gjithnjë kërcënues të virusit.

Dpcm, Zone
Dpcm, Zone
Dpcm, Zone

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.