Itali/ Dekreti Covid: Masat e reja deri më 31 korrik

438
0

Zonat e verdha janë kthyer dhe “çertifikimi i gjelbër” për udhëtime midis rajoneve. Kjo është ajo që ne lexojmë në një draft, ende subjekt i ndryshimeve, të dekretit Covid që pritet në CDM të Mërkurën.

Masat, të shkallëzuara nga 26 Prill siç parashikohet javën e kaluar nga qeveria, pritet të qëndrojnë në fuqi deri më 31 korrik. Në fakt, zgjatja e gjendjes së jashtëzakonshme Covid duhet të rregullohet deri në këtë datë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.