Itali/ 70 mijë agjentë për kontrolle gjate pushimeve

411
0

Ndërkohë, ka një bum në rezervimet e fluturimit dhe trenave para kufizimeve. Megjithatë, sektori i turizmit raporton: “Humbur 8.5 miliardë pa pushimet e Krishtlindjeve”

Qeveria po përgatitet të menaxhojë pushimet e Krishtlindjeve, të ngjeshura shumë nga Dpcm i ri. “Do të ketë forca policore në numër të madh, rreth 70 mijë njësi që do të caktohen në këtë lloj kontrolli,” tha Ministrja e Brendshme Luciana Lamorgese.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.