Inaugurimi për uniformat e Air Albania, Rama: “Kush i shan i sharë është..”

407
0

Është mbajtur në aeroportin e Rinasit ceremonia e inaugurimit të kompanisë së parë ajrore shqiptare Air Albania. Avioni i kompanisë së parë shqiptare të fluturimeve me emrin Lasgush, është ulur në aeroportin “Nënë Tereza”.

Avioni është pritur me ceremoni të veçantë ku dy zjarrfikëse kanë hedhur ujë. Air Albania kryen nesër fluturimin e provës ndërsa pasnesër pritet të kryejë fluturimin e parë komercial.

Në ceremoni merrte pjesë dhe kryeministri Edi Rama i cili tregoi emrat e avionëve shqiptarë.
“I pari është Lasgushi, tjetri do të jetë Migjeni. Ambicia jonë është që deri në fund të vitit të ardhshëm të çojmë nga Tirana në New York Imzot Nolin”.

Po në fund Rama e këputi një të sharë kur foli për unfiformat.
“Veshjet nuk kanë të sharë, kush i shan i sharë është”, tha Rama.